Welcome to www.JeepStrokers.com!!
Not yet a registered user? You are required to Register before you can post within this topic.

ECM gone bad

Dedicated forum for all things electrical... Sometimes Electrical issues can really get you stumped! Not Stroker related.
Post Reply
rurys
Posts: 4
Joined: December 3rd, 2009, 11:34 pm
Vehicle Year: 2003
Vehicle Make: tj
Vehicle Model: sport

ECM gone bad

Post by rurys » May 28th, 2019, 5:23 pm

Hi guys , the name is Rury and I Owen a 2002 Jeep Tj 4.0stoked to 4.6 I am having electrical issues I am located in south west Cali any one know of any company that works on ecm rebuilding.thanks rurys@msn.com

User avatar
SkylinesSuck
Donator
Donator
Posts: 496
Joined: February 14th, 2009, 11:11 pm
Stroker Displacement: 4.6L
Vehicle Year: 1998
Vehicle Make: Jeep
Vehicle Model: Wrangler
Location: Northern VA

Re: ECM gone bad

Post by SkylinesSuck » May 29th, 2019, 10:15 am

How sure are you it's the ecu? I thought mine was bad for a while but it turned out to be the harness.

rurys
Posts: 4
Joined: December 3rd, 2009, 11:34 pm
Vehicle Year: 2003
Vehicle Make: tj
Vehicle Model: sport

Re: ECM gone bad

Post by rurys » July 29th, 2019, 6:31 pm

SkylinesSuck wrote:
May 29th, 2019, 10:15 am
How sure are you it's the ecu? I thought mine was bad for a while but it turned out to be the harness.
It turned out it was the eprom on the ecu had it fixed and reflashed put it back on and seemed like it wanted to turn on however it wouldn't seance the problem started with a broken cam sensor I remove the dsi shaft and the gears turned out strip replaced it with a new one and made sure the number one piston was at tdc and double check my timing marks and gave it a go and jeep turned on next step is a stroker cam any suggestions???

rurys
Posts: 4
Joined: December 3rd, 2009, 11:34 pm
Vehicle Year: 2003
Vehicle Make: tj
Vehicle Model: sport

Re: ECM gone bad

Post by rurys » July 29th, 2019, 6:33 pm

26850216_10213652237236877_2058473232726825339_o.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rurys
Posts: 4
Joined: December 3rd, 2009, 11:34 pm
Vehicle Year: 2003
Vehicle Make: tj
Vehicle Model: sport

Re: ECM gone bad

Post by rurys » July 29th, 2019, 6:34 pm

now we good

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests